GOING PLACES

Het ontstaan van FIFTH ligt in New York. Zonder the Big City is er geen FIFTH. Een betoverende stad, zo indrukwekkend dat woorden alleen het niet kunnen beschrijven. Dus als je toch dit gevoel wil overbrengen op anderen, wat doe je dan? Juist, dan neem je gewoon een stukje New York mee!

FIRST LOCATION

De Lange Hezelstraat. Net als New York een plek met veel historie. In de oudste straat van Nijmegen heeft Maud met veel trots haar eerste winkel geopend. De eerste FIFTH is een feit. Een winkel met stoere- en hippe vrouwenkleding, een segment dat nog niet eerder in Nijmegen terug te vinden was. Dat bleek gauw een succes.

SECOND LOCATION

De Molenstraat. Na vijf jaar een winkel te hebben gerund in de Lange Hezelstraat, verhuisde Maud naar het midden van het Nijmeegse centrum, pal tussen het winkelend publiek. Net niet zo druk als de originele Fifth Ave., maar het begint erop te lijken. FIFTH is een echt onderdeel van Nijmegen geworden.

THIRD LOCATION

De Moenenstraat. Na een geweldige periode van maar liefst 15 jaar achter de rug te hebben, werd het pand in de Molenstraat te klein voor het succes van FIFTH. The Big Apple werd iets te groot, er moest gekeken worden naar een grotere locatie. Daar vond Maud het pand aan de Moenenstraat, nummer 1 om precies te zijn. Met dit grote oppervlakte kan New York het best tot zijn recht komen in Nijmegen. Genoeg ruimte voor het kledingassortiment en nieuwe lifestyle artikelen. Op naar de volgende 25 jaar!