OVER FIFTH

25 jaar Fifth

Al 25 jaar mag FIFTH met trots een onderdeel van het Nijmeegse centrum genoemd worden. Beginnend in de Lange Hezelstraat, via de Molenstraat naar de Moenenstraat in 2011. Een bewogen zaak en na de eerste kwart eeuw is Maud nog niet van plan om stil te blijven staan!

Wie

De enthousiaste eigenaresse van FIFTH, Maud Bodewus, heeft een voorliefde voor twee steden: New York en Nijmegen. Na haar modestudie in Utrecht trok ze de stoute schoenen aan (uiteraard matchend met de rest van de outfit) en vertrok ze naar New York, 5th Ave om precies te zijn. Verliefd op de Big Apple en met een rugzak vol inspiratie kwam ze terug naar haar geboortestad. Het gemis werd toch te groot en vol goede hoop pakte Maud weer de vlucht naar The Big City. Met een budget voor twee weken en enorm veel lef heeft ze een jaar lang the American Dream geleefd. Nu wist ze het zeker: dit gevoel moet ik overbrengen naar Nijmegen. Zo is FIFTH geboren.

Wat

FIFTH is al 25 jaar een vast onderdeel van het centrum van Nijmegen. Begonnen in de Lange Hezelstraat en via de Molenstraat naar de Moenenstraat verhuisd; elk stukje van het centrum is aangedaan en elke verhuizing heeft extra vierkante meters opgeleverd. Met een breed aanbod in het middensegment van hippe, stoere vrouwenkleding en –accessoires kan elke trendy dame de gewenste outfit vinden. Om het New Yorkse gevoel echt over te brengen, biedt FIFTH ook knusse woonartikelen aan. Op die manier kan Fifth Avenue echt een plekje in Nijmegen krijgen. Wil jij ook die echte moderne Amerikaanse lifestyle ervaren? Kom samen met je moeder, dochter, vriendin of hippe oma proeven van the little Big Apple in de Keizerstad!

Hoe

Zonder passie en liefde voor de stad New York had FIFTH nooit kunnen bestaan zoals het nu doet. Eén jaar in de Verenigde Staten heeft zoveel indruk op Maud gemaakt, waardoor ze er alles aan doet om ook maar een beetje van dit gevoel over te dragen aan de Nijmegenaren. Met enorm veel enthousiasme en toewijding lukt dit tot nu toe hartstikke goed, vandaar dat dit jaar het 25-jarig jubileum gevierd mag worden. In de afgelopen periode is de winkeloppervlakte verdubbeld en het assortiment aanzienlijk vergroot. Wanneer je in de buurt van de Moenenstraat bent, schroom dan niet om naar binnen te lopen. Je zult de liefde voor New York en Nijmegen direct voelen!

Beleving

Bij binnenkomst in FIFTH waan je jezelf direct in New York. Maak je geen zorgen, je hoeft niet te vrezen dat je wordt aangereden door een gele taxi of een mondkapje moet dragen tegen de smog. De waan heeft vooral betrekking op de sfeer die is neergezet. De muziek, het interieur, maar bovenal het aanbod doet je denken alsof je in levenden lijve over Fifth Avenue loopt te struinen. Een combinatie van Amerikaans ondernemerschap met Nederlandse knusheid zorgt voor een ervaring die alleen bij FIFTH terug te zien is. Kom gezellig langs en maak het zelf mee!

Lifestyle

Onlangs heeft FIFTH een restyling ondergaan met daarbij een vernieuwd logo en het assortiment uitgebreid met knusse woonartikelen. Nu bestaat er dus de mogelijkheid om jezelf en om het 25-jarig bestaan te vieren, heeft FIFTH het assortiment uitgebreid met knusse woonartikelen die je doen denken aan New York. Nu bestaat er dus de mogelijkheid om jezelf en je woning om te toveren naar de moderne stijl van de modieuze zakenwereld. Deze lifestyle is in alles te vinden in FIFTH, van sexy jeans naar stoere vrouwenkleding en –accessoires. Come and live the New York life!