fbpx

De enthousiaste eigenaresse van FIFTH, Maud Bodewus, heeft een voorliefde voor twee steden: New York en Nijmegen.

Na haar modestudie in Utrecht trok ze de stoute schoenen aan (uiteraard matchend met de rest van de outfit) en vertrok ze naar New York, 5th Ave om precies te zijn. Verliefd op de Big Apple en met een rugzak vol inspiratie kwam ze terug naar haar geboortestad. Het gemis werd toch te groot en vol goede hoop pakte Maud weer de vlucht naar The Big City. Met een budget voor twee weken en enorm veel lef heeft ze een jaar lang the American Dream geleefd. Nu wist ze het zeker: dit gevoel moet ik overbrengen naar Nijmegen. Zo is FIFTH geboren.

FIFTH is al 25 jaar een vast onderdeel van het centrum van Nijmegen. Begonnen in de Lange Hezelstraat en via de Molenstraat naar de Moenenstraat verhuisd; elk stukje van het centrum is aangedaan en elke verhuizing heeft extra vierkante meters opgeleverd. Met een breed aanbod in het middensegment van hippe, stoere vrouwenkleding en –accessoires kan elke trendy dame de gewenste outfit vinden.

Om het New Yorkse gevoel echt over te brengen, biedt FIFTH ook knusse woonartikelen aan. Op die manier kan Fifth Avenue echt een plekje in Nijmegen krijgen. Wil jij ook die echte moderne Amerikaanse lifestyle ervaren? Kom samen met je moeder, dochter, vriendin of hippe oma proeven van the little Big Apple in de Keizerstad!

  • 1994
  • 2005
  • 2019
  • 2021