De enthousiaste eigenaresse van FIFTH, Maud Bodewus, heeft een voorliefde voor twee steden: New York en Nijmegen.

 

Tijdens haar modestudie in Utrecht trok ze de stoute schoenen aan, uiteraard gematcht met de rest van de outfit, en vertrok Maud naar New York, 5th Ave om precies te zijn. Verliefd op de Big Apple en met een rugzak vol inspiratie kwam ze terug naar haar geboortestad. Het gemis werd toch te groot en vol goede hoop pakte Maud weer de vlucht naar The Big City. Met een budget voor twee weken en enorm veel lef heeft ze een jaar lang the American Dream geleefd. “Als een New Yorker kunnen leven van het geld dat ik verdiende door zelfgemaakte kleding te verkopen”. Nu wist ze het zeker: dit gevoel moet ik overbrengen naar Nijmegen. Zo is FIFTH geboren. In eerste instantie met zelf ontworpen collectie’s, later aangevuld met Nederlandse merken.

FIFTH is sinds 1991 een vast onderdeel van het centrum van Nijmegen. Begonnen in de Lange Hezelstraat en via de Molenstraat naar de Moenenstraat verhuisd; elk stukje van het centrum is aangedaan en elke verhuizing heeft extra vierkante meters opgeleverd. Met een breed aanbod in het middensegment, van basics, fashionable, stoere & stijlvolle mode, kan elke vrouw de gewenste outfit vinden. Vernieuwing en actuele labels worden door ons in de gaten gehouden. Sinds enkele jaren is de collectie ook aangevuld met een aanbod lifestyle, dus ook voor een tof cadeau naar FIFTH.

Kom samen met je moeder, dochter, vriendin of hippe oma proeven van the little Big Apple in de Keizerstad! In een heerlijke sfeer, ongedwongen, met een persoonlijk & enthousiast team, ontvangen wij jou graag!